Butternut Box

Voeding

Net als bij mensen, heeft bij honden de voeding die ze binnen krijgen enorm veel invloed op hun welzijn en gedrag. Ik ben van mening dat voeding een grote rol speelt bij het welzijn van je hond en kwaliteit is daarom erg belangrijk.

Wil jij je hond iets anders voeren dan de standaard hondenbrokken dag in, dag uit? Goed nieuws, want je kunt ook kiezen voor een heel goed alternatief in de vorm van de Butternut Box. Dit zijn vers bereide maaltijden die op lage temperaturen gegaard en bereid worden. Dit zijn vers bereide maaltijden die op lage temperaturen gegaard en bereid worden. De maaltijden worden afgestemd op jouw hond en zijn behoefte. Zo worden er ook vitaminen en mineralen toegevoegd, voor optimale resultaten. Alle ingrediënten van de maaltijden die zij samenstellen, worden met zorg geselecteerd en de maaltijden worden op maat bereid met ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. De maaltijden van Butternut Box bestel je rechtstreeks via de website. 

En heel belangrijk: er worden geen conserveermiddelen gebruikt, omdat de maaltijden direct na bereiding worden ingevroren. De ingrediënten die Butternut Box gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit en zelfs geschikt voor menselijke consumptie. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar, bijv. rund, kip, kalkoen, lam, eend en nog veel meer!

KynoKleuters staat volledig achter het concept van de Butternut Box en is daarom ambassadeur van deze voedingslijn. De maaltijden van de Butternut Box bestel

Klik op de link als jij je hond ook iedere dag een afwisselende maaltijd wilt voorschotelen en profiteren van 50% korting op je eerste 2 maaltijdboxen!

Wil je meer weten?

Kyno Kleuters
Zuiderzeestraatweg 48
8096 CA Oldebroek
T: 06 22 796 352
E: info@kynokleuters.nl
Klik hier om je direct aan te melden>

Kyno Kleuters

Contact

Kyno Kleuters
Zuiderzeestraatweg 48
8096 CA Oldebroek
T: 06 22 796 352
E: info@kynokleuters.nl

Kyno Kleuters

Dé hondenschool van de Veluwe. Bij Kyno Kleuters kun je terecht voor les en begeleiding van je pup of jonge hond.

Bekijk hier mijn registratie ‘Kynologisch Instructeur’ bij de Raad van Beheer.