Agility training

Wat is er nu leuker dan samen met je hond actief bezig te zijn? Daarom bieden we voor de honden die al minimaal 1 jaar oud zijn en die al gehoorzaamheidstrainingen hebben gevolgd, agility trainingen aan.

Wat is agility?
Agility staat ook wel bekend als behendigheid. In de agility staat er een parcours van hindernissen op het veld en het is de bedoeling dat je hond uiteindelijk (zo snel mogelijk) alle hindernissen foutloos neemt. Welke hindernissen zijn dat allemaal? Dat kan variëren, maar denk bijvoorbeeld aan hoogtesprongen en een tunnel.

Belangrijk is dat je hond minimaal 1 jaar oud is omdat agility lichamelijk flink inspannend voor je hond (en jouzelf) is. Je hond moet daarom volgroeid zijn en lichamelijk sterk genoeg. Daarnaast is het belangrijk dat je hond een aantal basiscommando’s goed beheerst. Denk hierbij aan zit en wacht. Tenslotte moet je hond sociaal vaardig zijn. Dat wil zeggen: hij heeft geen problemen met andere honden. Dit is belangrijk omdat we los van de lijn gaan werken.
 
Lijkt het je leuk om samen met je hond deze superleuke sport te gaan doen? Geef je dan op via het aanmeldformulier via onderstaande button. 
 

Wil je meer weten?

Kyno Kleuters
Zuiderzeestraatweg 48
8096 CA Oldebroek
T: 06 22 796 352
E: info@kynokleuters.nl
Klik hier om je direct aan te melden>

Kyno Kleuters