Hondenschool Nunspeet

Dé hondenschool van Nunspeet en omgeving

Ben jij op zoek naar een goede hondenschool Nunspeet voor je puppy of jonge hond? Wil jij je hond de best denkbare start geven zodat hij kan opgroeien tot een zelfverzekerde, vrolijke viervoeter? En wil je een goede band met je hond opbouwen? De hondentraining van hondenschool Nunspeet ‘KynoKleuters’ kan je hierbij helpen!

Je kunt bij mijn hondenschool Nunspeet terecht voor hondentraining en begeleiding van je pup. Ik geef je praktische tips en help je bij de opvoeding van je hond. Ook krijg je heel veel informatie over allerlei aspecten die bij de opvoeding van je hond komen kijken.

 

Gediplomeerd & Ervaren

Maatwerk hondenschool

Kleine groepen (max 3 pers.)

Zeer uitgebreide hulp

Een persoonlijke hondenschool Nunspeet

Omdat ik alle cursisten graag op maat wil begeleiden, zitten er maximaal 3 cursisten in een hondentraining. Op die manier kan ik voldoende aandacht aan alle individuele situaties en vragen besteden. Wij trainen op een positieve manier, dat wil zeggen met belonen voor goed gedrag. Straffen en een slipketting zijn dan ook niet toegestaan.

Lijkt het je wat om op een positieve manier met je hond aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op; dan gaan we hier samen mee aan het werk!

Hondentraining

Sandra van de Bunte

Over mij

Mijn naam is Sandra van de Bunte en ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur. Ik heb mijn opleiding aan de Martin Gaus Academie gedaan.  Daarnaast ben ik bezig met de opleiding voor kynologisch gedragsdeskundige. Omdat ik alle cursisten graag op maat wil begeleiden, zitten er maximaal 3 cursisten in 1 hondentraining /cursus. Op die manier kan ik voldoende aandacht aan alle individuele situaties en vragen besteden. 

Lees meer > 

 

Waarom op training bij een hondenschool?

Het is erg belangrijk dat goed gedrag en gehoorzaamheid vanaf een jonge leeftijd worden aangeleerd. Een puppy is makkelijker te trainen en leert veel sneller dan een oudere hond. Uw hond moet de basisregels van het leven van jongs af aan begrijpen om hem te helpen een zelfverzekerde volwassen hond te worden met een stabiel karakter. Indien de hond geen stabiel karakter heeft dan kan dit zorgen voor problemen, waaronder destructief gedrag. 

Bij Kyno Kleuters zijn alle honden van harte welkom, ongeacht het ras of de afkomst. Meld u hier direct aan!

Meer weten over de hondenschool Nunspeet?

Kyno Kleuters
8096 CA Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 48
T: 06 22 796 352
E: info@kynokleuters.nl

Contact

Kyno Kleuters
Zuiderzeestraatweg 48
8096 CA Oldebroek
T: 06 22 796 352
E: info@kynokleuters.nl

De voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Cookies

Kyno Kleuters

Dé hondenschool van Nunspeet. Bij Kyno Kleuters kun je terecht voor hondentraining en begeleiding van je pup of jonge hond.

Handige links

Contact
Cursussen
Over ons
Kynologische artikelen