Algemene voorwaarden

Op onze cursussen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

1. Cursisten trainen te allen tijde voor eigen risico bij de hondenschool en zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die zij en/of hun hond veroorzaken aan andere cursisten, instructeur en/of deelnemende honden.
2. Lesgeld dient betaald te zijn vóór aanvang van de cursus.
3. Inhaallessen zijn in geval van ziekte of overmacht mogelijk zonder extra kosten. De inhaallessen en -tijden worden in overleg en naar de mogelijkheden van de hondenschool ingepast. Indien een les later dan 24 uur voor aanvang van die les is afgezegd, vervalt het recht op inhalen.
4. Als een les uitvalt door ziekte van de instructeur, door weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden zal gezocht worden naar een inhaalmogelijkheid. Er bestaat een mogelijkheid dat dit op een andere dag is dan de vaste lesdag. Mocht er geen inhaalmogelijkheid gevonden worden dan vervalt de hele les.
5. Op het terrein van de hondenschool dienen de honden aangelijnd te zijn.
6. Honden die meegenomen worden naar de hondenschool dienen ófwel gevaccineerd te zijn middels de gangbare entingen door een dierenarts, ófwel getiterd zijn. De cursist is hiervoor zelf verantwoordelijk.
7. Slipkettingen en prikbanden zijn op de hondenschool niet toegestaan. Hetzelfde geldt voor fysieke correcties en/of fysiek geweld. Wanneer dit vastgesteld wordt, zal de cursus eenzijdig en zonder recht op restitutie van het cursusgeld beëindigd worden.
8. Roken is niet toegestaan op het terrein van de hondenschool, evenmin als het nuttigen van alcoholhoudende dranken.

Door u aan te melden voor één van onze cursussen verklaart u bekend te zijn met onze Algemene Voorwaarden.

Contact

Kyno Kleuters
Zuiderzeestraatweg 48
8096 CA Oldebroek
T: 06 22 796 352
E: info@kynokleuters.nl

De voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Cookies

Kyno Kleuters

Dé hondenschool van de Veluwe. Bij Kyno Kleuters kun je terecht voor hondentraining en begeleiding van je pup of jonge hond.

Handige links

Contact
Cursussen
Over ons
Kynologische artikelen